Freerunlessen

Locaties

Er worden al Freerunlessen gegeven op 3 locaties! Kies een locatie om de lestijden te zien, en om je op te geven voor (proef)lessen.

Zeist

Amersfoort

Veenendaal

FREERUNLESSEN

De Freerun lessen in Veenendaal en Zeist worden buiten gegeven. Dit doen we natuurlijk met de gaafste materialen. In Amersfoort beginnen de Freerun lessen als de gymzalen weer open mogen.

WAT IS FREERUNNEN?

Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht”

Freerunning is een opkomende sport en wordt steeds populairder. In deze sport kan je bewegen in een vrije vorm en zoek je steeds een nieuwe uitdaging. Als freerunner probeer je zo snel en spectaculair mogelijk van A naar B te komen. Dit doe je door middel van sprongen, vaults, flips en zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Als freerunner ontwikkel je lichaamsbeheersing en kracht. Het doel van Tantum freerunning is dat je het beste uit jezelf en uit je lichaam kunt halen.

Over mij – Plezier in freerunning

Mijn naam is Rutger Schipper en ik heb al heel mijn leven passie voor sport. Toen ik 14 was zag ik voor het eerst iemand een salto doen op straat en toen dacht ik dit wil ik ook kunnen. Nu freerun ik al 6 jaar en ik heb er nog steeds super veel plezier in. Maar wat mij ook veel energie geeft is om kinderen de sport freerunning te leren. Wat ik het mooie vind van deze sport is dat hoe sportief je ook bent aangelegd, je altijd een uitdaging kan vinden en vooruitgang kan boeken.

Visie – Iedereen kan freerunnen?!

Haal het beste uit jezelf”

Hier staat Tantum Freerunning voor. Wat ik erg belangrijk vind is dat de sport freerunnen voor iedereen toegankelijk is. Als jij al veel sportervaring hebt ben je welkom, maar ook als je voor het eerst de gymzaal in stapt ben je van harte welkom. Bij de sport freerunnen is er geen einddoel wat je moet kunnen. Wat ik het belangrijkste vind is dat je het beste uit jezelf haalt en probeert vooruit te komen. Het is mooi als deelnemers iets gedaan hebben in de les waarvan ze van tevoren niet hadden gedacht dat ze het zouden kunnen. Freerunles haalt het beste in jezelf en je lichaam naar boven.

Meld je aan:

Start met een STARTPAKKET:

T-shirt Wit Rutger Salto

Wat heb je nodig om te freerunnen?

Combie deal: Freerun outfit:

  • Tantum shirt
  • Tantum broekje
  • Tantum sokken
  • Tantum sporttas

Dit complete freerun outfit voor maar 40,- euro.